• Garing Campur mortir tutuwuhan Garing Campur mortir tutuwuhan

    Garing Campur mortir tutuwuhan

    QH-30 Basajan Tipe garing Campur mortir Plant, mangka stepped horizontal (lumaku ka Ulubelu low), kinerja alus teuing, operasi basajan, nutupan wewengkon hiji aréa leutik, kirang Unit kuli (2-3), bahan tinggi Pergaulan [.. ] Read More
  • Kotak napel Manufaktur tutuwuhan Kotak napel Manufaktur tutuwuhan

    Kotak napel Manufaktur tutuwuhan

    Kotak napel tutuwuhan manufaktur dipaké pikeun ngahasilkeun keramik napel kotak, filler, pelestarian panas multiplexed Sistim pamakéan mortir napel, masonry mortir [..] Read More
  • Siap Campur moyok tutuwuhan Siap Campur moyok tutuwuhan

    Siap Campur moyok tutuwuhan

    Siap tutuwuhan campuran moyok dipaké pikeun ngahasilkeun kualitas luhur jeung moyok gips lingkungan sarta gips timer leveling. The moyok gips teh leveling dasar. Bahan baku [..] Read More

Shandong QUANHUA Impor & ékspor CO., LTD.

QUAN Hua Grup kantor pusatna aya di ijinan, Kota cinyusu, éta mangrupakeun perusahaan badag skala integral tina produksi, panalungtikan ilmiah, jualan, impor sarta ékspor dagang. Pausahaan didirikan dina 2003. Alamat pabrik kami téh Anqiu Shiquan Industrial Park, Weifang Kota, Propinsi Shandong, nyertakeun wewengkon 200,000 méter pasagi sarta aréa wangunan 120.000 méter pasagi, kalawan 300 pagawé, Ieu ayeuna diwangun hiji kerangka sakabéh, industri utama utamana tina mesin konstruksi, supplemented anu instalasi tur konstruksi.
Diajar deui

Kami Anjeun Pergaulan panyadia solusi

Salaku produsén ngarah tina campuran garing mortir tutuwuhan jeung mesin alat pangwangunan di china, urang anu komitmen keur aya di forefront tina téhnologi jeung inovasi sarta terus ngaronjatkeun sagala widang bisnis urang. strategi urang ngabantuan kami mangtaun hiji posisi kuat di pasar internasional tur ensures tumuwuh istilah panjang. brand QUAN Hua anu populér di industri jeung mesin kami geus diékspor ka Malaysia, Vietnam, Rusia, Kazakhstan, Uzbékistan, Mongolia, Qatar, Aljazair, Mesir jeung nagara séjén. Geus meunang rojongan customer urang jeung amanat.
  • 20

    Taun
    pangalaman
  • 500+

    Pamasangan
    commisioned saacan tanggal
  • 30

    Nagara
    urang geus diékspor ka
  • ISO jeung sertipikat CE

Naon Urang Naha

MANUFACTURERS OF DRY MIX MORTAR AND POWDER PLANT AND OTHER CONSTRUCTION EQUIPMENTS MACHINE PROVIDE PERFECT MIXING SOLUTIONS

Sampurna Saatos-Penjualan Service

  • 24-jam online reply atanapi nelepon deui

  • Suku cadang jeung quick- bagian maké suplai

  • Gratis-palatihan pikeun operator Anjeun

What is the mortir garing?

1. Dina kontras jeung mortars proyek-situs, mortir garing disebut oge pre-dicampur mortir nu dihasilkeun dina pabrik jeung fasilitas dedicated on batching na blending bahan dina prosés kacida-dikawasa. Ieu bisa dipaké langsung ngan ku nambahkeun cai di situs pakasaban.
2. Cai mibanda kaunggulan kualitas konsisten, inventory dikawasa, waktos nyimpen jeung ongkos kuli. Ku nambahkeun aditif kimiawi béda, éta miboga sipat denda beungkeut, panas jeung insulasi akustik, rengat-lalawanan, workability, Cai-ingetan, ngagem-buktina, anti korosi, jsb
3. mortir garing bisa cocog rupa béda bahan konstruksi anyar ku ngaronjatkeun nyusun. Ieu sipat alus teu ukur ngaronjatkeun kualitas gedong sarta hirup kalawan gedé-gedéan, tapi ogé ngurangan pamakéan of mortir dina gelar badag.
4. paménta pikeun mortir garing geus ngaronjat pesat alatan istighfar beredar na ngabandingkeun jeung mad mortir di proyek-loka.

rarancang

Lamun hoyong ngawangun tutuwuhan mortir garing di pabrik anjeun, mixer Tim QuanHua urang bakal make kaahlian vast maranéhanana jeung pangaweruh teknis mendesain inovatif rékayasa hareup-ahir garing Campur mortir Industries.

Kami insinyur kacida ngalaman nyadiakeun design garing tutuwuhan campuran, rojongan ngamimitian-up, ngungkulan, latihan, ulasan kadua pamadegan sarta revamp jasa éta ningkatkeun kapasitas campuran mortir tutuwuhan garing Anjeun. Mun anjeun siap leuwih jéntré ngeunaan jasa urang, kami disusun pikeun mantuan Anjeun sareng desain sarat Anjeun.

Kami komitmen nyadiakeun waragad solusi éféktif jeung produk kualitas sareng turnaround gancang pisan. Kami salah sahiji ti saeutik anu ngarti kualitas sarta pangiriman syarat konsumén domestik jeung internasional urang. tutuwuhan mortir garing nu dirancang buruk dina pikiran garing campuran mortir kontraktor tutuwuhan frékuénsi ékspéktasi on investasi.

Pabrik AND inspeksi

QuanHua mixer Equipment Mesin Factory nyertakeun wewengkon 200,000 méter pasagi sarta aréa wangunan 120.000 méter pasagi, kalawan 300 pagawé profésional. Kabéh pabrik mesin alat nurutkeun kana ISO9001 na CE baku. Sanggeus dijieun, sadaya mesin bakal diuji mastikeun dugi ngalir ogé.

mesin kami bisa lulus inspeksi SGS jeung nu lianna, sahingga sisi Anjeun bisa ngatur sangkan inspeksi saméméh kiriman.

Pikeun hiji set tutuwuhan mortir garing, iwal motor merlukeun siemens na eta merlukeun 2 sasih waktos produksi, sadaya mesin séjén migunakeun 30-45 poé waktu produksi.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Salaku pamimpin global di industri, urang nawiskeun klien paket layanan pinuh sarta bisa nampa proyék turnkey pikeun klien. Urang nyadiakeun layanan instalasi tur konstruksi lengkep pikeun sakabéh alat kami rancang sarta nyadiakeun. profésional sarta pohara ngalaman installers sawah urang anu komitmen keur satisfying sarat paling exacting klien kami '.

jasa ulang instalasi urang kaasup panempatan & alignment, rebuilding & modifikasi, repairing & jasa ulang instalasi. Kamampuhan ngawengku sistem ngarancang, setting parabot, alat-alat pindah, sistem ngamimitian up & commissioning & manajemen proyek & rupa parabot lianna per syarat dieusian.

FAQ

1. What's the capacity for the dry mortar mixer plant? 2 to 100 T/H

2. What's your raw materials? Cement, sand, Fly ash/GGBS,and Additive material kinds (Mineral admixture,Chemical additives kinds)

3. What's the usage of the final products? Dry mortar for Plastering and masonry work or others. There are more than 16 kinds of mortar and this line can produce about five of them. If you want to produce even more, we can also offer.

4. How do you want to packing the final products? Automatic packing In HDPE/ Paper bags and through Transit mixers...

Diajar deui
  • mortir garing

  • rarancang

  • Manufaktur inspeksi

  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

  • FAQ