• Garing MIX mortir PLANT Garing MIX mortir PLANT

    Garing MIX mortir PLANT

    QH-30 Japanese Koleksi Garing Mix Mortar Plant, iku wis jumangkah horisontal (ditrapake kanggo tanduran kurang), kinerja banget, prasaja operasi, nutupi area area cilik, kurang unit pegawe (2-3), materi dhuwur nyawiji [.. ] Read More
  • Kothak Tape MANUFACTURING PLANT Kothak Tape MANUFACTURING PLANT

    Kothak Tape MANUFACTURING PLANT

    Tile adhesive tanduran Manufaktur digunakake kanggo gawé Keramik adhesive kothak, ngisi, pengawetan panas multipleks sistem nggunakake mortir adhesive, jlagra mortir [..] Read More
  • READY MIX plester PLANT READY MIX plester PLANT

    READY MIX plester PLANT

    Siap tanduran mix plester digunakake kanggo gawé kualitas dhuwur lan plester gypsum lingkungan lan gypsum poto-gawe. Plester gypsum punika gawe tingkat dhasar. Bahan mentah saka [..] Read More

Shandong QUANHUA IMPORT & EXPORT CO., LTD.

Quan Hua Group kantor pusat dumunung ing Jinan, kutha sumber, iku perusahaan gedhe-ukuran nggabungaken produksi, penelitian ilmiah, sales, impor lan ekspor perdagangan. Perusahaan iki diadegaké ing taun 2003. alamat pabrik Kita Anqiu Shiquan Industrial Park, Langkawi Langkawi, Langkawi District Shandong, kalebu area 200,000 kothak meter lan area bangunan 120,000 kothak meter, karo 300 karyawan, Nanging saiki mbangun lan framework sakabèhé, industri utama iku utamané saka mesin construction, ditambah sing instalasi lan construction.
sinau More

WE ARE YOUR nyawiji panyedhiya SOLUSI

Minangka Produsèn anjog saka campuran garing mortir tanduran lan mesin construction equipment in china, kita setya kang ing ngarep teknologi lan inovasi lan terus-terusan Ngapikake kabeh wilayah saka bisnis kita. strategi kita mbantu kita gain posisi kuwat ing pasar internasional lan njamin wutah long term. account Quan Hua sing populer ing industri lan mesin kita wis dièkspor Malaysia, Vietnam, Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan, Mongolia, Qatar, Algeria, Mesir lan negara liyane. Wis menang support customer lan dateng.
  • 20

    Taun
    Saka Pengalaman
  • 500+

    Panginstalan
    commisioned ampe tanggal
  • 30

    Negara
    kita wis dièkspor
  • ISO lan certificate CE

Apa kita nuruti

MANUFACTURERS OF DRY MIX MORTAR AND POWDER PLANT AND OTHER CONSTRUCTION EQUIPMENTS MACHINE PROVIDE PERFECT MIXING SOLUTIONS

Perfect Sawise-Sales Service

  • 24-jam online reply utawa nelpon

  • Spare parts lan quick- bagean nyandhang sumber

  • Free-training kanggo operator Panjenengan

Apa mortir garing?

1. Ing kontras kanggo lumpang proyek-situs, mortir garing uga disebut wis campuran mortir, kang diprodhuksi ing pabrik karo fasilitas darmabakti ing batching lan campuran úa ing proses Highly-kontrol. Bisa digunakake langsung mung ngembangaken banyu ing situs proyek.
2. Wis kaluwihan saka kualitas konsisten, persediaan kontrol, wektu nyimpen lan biaya pegawe. Ngembangaken kimia aditif beda, iku wis nggoleki jaminan, termal lan jampel akustik, kokain-resistance, daya kerja, Water-penylametan, nyandhang-bukti, anti-karat, etc.
3. mortir Garing bisa cocog macem-macem bahan konstruksi anyar dening Ngapikake ngrumusake. Iki situs apik ora mung nambah kualitas bangunan lan urip nemen, nanging uga ngurangi panggunaan saka mortir ing jurusan gedhe.
4. Dikarepake mortir garing wis tambah kanthi cepet amarga patut pinunjul mbandingaken karo mad mortir ing proyek-situs.

DESIGN

Yen arep kanggo mbangun tetanduran mortir garing ing pabrik Panjenengan, Mixer Team QuanHua kita bakal nggunakake expertise sungguh lan kawruh technical kanggo desain inovatif engineering ngarep-mburi Garing Mix Mortar Industries.

Kita engineers Highly ngalami nyedhiyani desain garing tanduran mix, support wiwit-wiwitan, carane ngatasi masalah, latihan, reviews kapindho pendapat lan revamp layanan sing nambah kapasitas mix mortir tanduran garing Panjenengan. Yen wis siyap kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan layanan kita, kita disiapake kanggo ngewangi sampeyan karo desain requirement.

We are setya kanggo maringi solusi efektif lan produk kualitas karo turnaround banget cepet. We iku siji saka sawetara sing ngerti kualitas lan pangiriman syarat pelanggan domestik lan internasional kita. tetanduran mortir garing dirancang tetep wonten ing pikiran garing mix mortir contractor tanduran pengarepan ing investasi.

Pabrik lan pengawasan

QuanHua Mixer Equipment Machine Factory Jembaré saka 200,000 kothak meter lan area bangunan 120,000 kothak meter, karo 300 karyawan profesional. Kabeh Pabrik Mesin peralatan miturut ISO9001 lan CE standar. Sawise diprodhuksi, kabeh mesin bakal dites strictly nganti nganggo uga.

mesin kita bisa pass pengawasan SGS lan liyane, supaya sisih bisa ngatur kanggo nggawe pengawasan sadurunge pangiriman.

Siji set saka tanduran mortir garing, kajaba motor sing siemens lan mbutuhake 2 months wektu produksi, kabeh mesin liyane nggunakake 30-45 dina wektu produksi.

INSTALASI

Minangka pemimpin global ing industri, kita kurban klien paket full service lan bisa nampa proyek turnkey kanggo klien. We nyedhiyani layanan instalasi lan construction lengkap peralatan kita Pabrik lan nyedhiyani. profesional lan Highly experienced installers lapangan kita setya marem syarat paling kereng klien kita '.

Layanan re-instalasi kita kalebu panggonan seko & alignment, mbangun & modifikasi, ndandani & Layanan maneh instalasi. Kapabilitas kalebu sistem ngrancang, setelan peralatan, peralatan obah, sistem urip & commissioning & Manajemen project & macem-macem peralatan liyane saben kasenengan kasebut.

FAQ

1. What's the capacity for the dry mortar mixer plant? 2 to 100 T/H

2. What's your raw materials? Cement, sand, Fly ash/GGBS,and Additive material kinds (Mineral admixture,Chemical additives kinds)

3. What's the usage of the final products? Dry mortar for Plastering and masonry work or others. There are more than 16 kinds of mortar and this line can produce about five of them. If you want to produce even more, we can also offer.

4. How do you want to packing the final products? Automatic packing In HDPE/ Paper bags and through Transit mixers...

sinau More
  • mortir garing

  • DESIGN

  • MANUFACTURING pengawasan

  • INSTALASI

  • FAQ